Om oss
Detta vill vi med vår kennel..

Då vi kommer från två olika delar av hundsporten, utställning och bruks/lydnads gren , så tror vi att vi kompletterar varandra för att få fram sunda friska hundar som både har extriör och mentaliteten med sig .Här finns hundar som passar lika bra hemma, som i utställningsringen eller på en flygflottilj!

 

 

Om mig: Maggan Nordlander

Heter Maggan och vi bor utanför Bollebygd mellan Borås och Göteborg. Har provat mig fram med lite olika raser men fastnade för schnauzer peppar/salt. Och för ca 4 år sedan upptäckte jag rasen Australisk Kelpie. Startade min kennel för ca 8 år sedan då jag fick min första kull schnauzervalpar. Ställde ut min första schnauzer Scarlight´s Scarlet med stor framgång. Fick tyvärr endast en kull från henne med 9 valpar, då hon senare blev sjuk.

För 2 år sedan blev Marianne delägare i Miss Magoo´s kennel och vi bestämde oss för att även föda upp kelpie.

Mina tatueringar på stamtikarna Scarlight och Stop :-)

           

 

 

 

Om mig: Marianne Petersson

Uppvuxen i Partille och bor utanför Bollebygd. Mitt hund intresse började på Brukshundklubben och tävlingsplanen. Jag har tävlat i lydnad, spår, rapport och tjänstehund bevakning. Har varit med på ett SM för tjänstehundar det var jätte roligt men tyvärr höll inte mina nerver. Är hundtjänstinstruktör (utbildar hund ekipage till hemvärnet) och testledare för MH och korning. Blev delägare i Miss Magoo´s kennel 2006.